A Chatet jobb oldalt, az ablak alján találjátok, ha megnyomjátok a hosszúkás fehér gombot, amire az van írva, hogy open cbox. ;) Csak azért írtam ki, mert sokszor hallottam, hogy nem találjátok..Küldhettek nekem e-mailt is, amihez az ikont a magamról rész alatt találjátok, a bal oldalon! :)
Linkcserével kapcsolatban bárhol írhatsz, hirdetni is lehet szabadon! A lenti bannert kérdés nélkül ki lehet tenni más oldalakra. ;)

2011. március 13., vasárnap

O.o

Hát emberek ez meglepett. 
Most először komolyan elgondolkodtam rajta, hogy nem rakok fel holnap fejezetet. 3 komment? 
Üssétek be a googlebe, övsömöröm van, és olvassatok utána mennyire rohadt egy szar betegség. a doki szerint azért jött ki rajtam mert sokat stresszelek. És min is? Azon hogy összeegyeztessem az iskolát az írással és az itthoni kötelességekkel, ráadásul kisérettségi idejében. 
Hangsúlyozom nincs normális internetem, a szomszédtól lopom wifin ha épp bekapcsolja, és 5percenként frissítek a nap 24 órájában, hátha lesz kapcsolat csak 5 percre hogy ide felnézzek. És így is, net nélkül is hozom minden második nap a fejezetek.
Ezért talán nem meglepő, ha most egy kicsit kiakadtam.
Most megyek is, nem töltök itt ma több időt feleslegesen, ha még annyira se méltattok, hogy írjatok két szót. (Tisztelet a kivételnek)
És csak hogy tudjátok nicolee facebookon küldi el nekem üzenetbe a kommenteiteket, hogy akkor is olvashassam mit írtok mikor nincs netem, és csak telefonról tudok fb-ozni. 
egyébként elárulom, az elmúlt napokban volt rá eset, hogy nem tudtam idejönni, ezért teleforól írtam fb-ra egy barátnőmnek, megadtam neki minden jelszavam és írtam nektek egy kis beszédet, és nem is én, hanem ő rakta fel ide nektek.
Szóval ezeknek az erőfeszítéseknek a fényében szóljatok néhány szót, mert rohadt szarul esik, és erősen elgondolkodtam, hogy holnap megoldjam-e valahogy a következő fejezetet..... 
Mentem tanulni, mert még hátra van 8 tételem amit ma be kéne fejeznem.
Sziasztok.

2 megjegyzés:

  1. Szia Killa, drága!
    Olvastam fb-n az üzentedet, és azonnal rohantam fel ide. Már nem azért.. de itt gürizik,hogy minden másnap tudjon új fejezetet felrakni és ez a hála? Sokan "tetszik"-eltek, és ez jó is, de szólhatnátok pár szót. Jól esik a támogatás vagy pár kedves szó az írónak! De tényleg. Azért az nem kispályás munka, hogy mindennap megírok vagy két fejezetet. Hát szép... Killa, én csak annyit mondok, hogy irigyellek, mert ilyen kitartó vagy. xD

    Puszi. <3

    VálaszTörlés
  2. Hát én csak annyit tudnék hozzáfűzni az előttem szólóhoz,hogy ez az egyik legjobb történet,amit eddig olvastam,és a legtöbb oldalon nincs ilyen gyakran friss...szóval respect Killa!=)
    Ha ezen múlik én szívesen kommentelek az összes fejezetedhez többször is...=D
    Puszi

    VálaszTörlés