A Chatet jobb oldalt, az ablak alján találjátok, ha megnyomjátok a hosszúkás fehér gombot, amire az van írva, hogy open cbox. ;) Csak azért írtam ki, mert sokszor hallottam, hogy nem találjátok..Küldhettek nekem e-mailt is, amihez az ikont a magamról rész alatt találjátok, a bal oldalon! :)
Linkcserével kapcsolatban bárhol írhatsz, hirdetni is lehet szabadon! A lenti bannert kérdés nélkül ki lehet tenni más oldalakra. ;)

2011. március 5., szombat

Kis mellékes..

Na jó reggelt!
Szombat van, reggel és mennem kell tételeket tanulni, de azért ezt a bejegyzést meg kell ejtenem.

A szavazást tegnap este lezártam, amiben arról kérdeztelek benneteket, hogy tetszik-e nektet az oldal új stílusa, és örömmel írom le, hogy a szavazók 82%nak nagyon tetszik, 10%nak csak kicsit, és csupán 6% volt negatív véleményen. :) Összesen 64-en szavaztatok, és ez remek jelzés arra, hogy hányan követitek a történetet. :D

És hogy ezt a 82%ot alátámassza valami, íme a Kitti oldalán hirdetett design verseny eredménye:
I. helyezet: True Life  101 szavazat (46%)
II. helyezet: Rókavadászat 75 szavazat (34%)
III. helyezet: Szívdobbanás 14 szavazat (6%)
Köszönöm mindenkinek aki rám szavazott, nagyon örülök az eredménynek, és köszönöm Kittinek, hogy megrendezte ezt a nagy sikerű versenyt. :)

Íme tehát a második díjam blog írói pályafutásom során:
 
Később, amint lesz időm, csinálok egy külön menüt a díjaknak, hogy állandó helyük legyen az oldalon! És köszönöm szépen mindenkinek még egyszer!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése