A Chatet jobb oldalt, az ablak alján találjátok, ha megnyomjátok a hosszúkás fehér gombot, amire az van írva, hogy open cbox. ;) Csak azért írtam ki, mert sokszor hallottam, hogy nem találjátok..Küldhettek nekem e-mailt is, amihez az ikont a magamról rész alatt találjátok, a bal oldalon! :)
Linkcserével kapcsolatban bárhol írhatsz, hirdetni is lehet szabadon! A lenti bannert kérdés nélkül ki lehet tenni más oldalakra. ;)

2011. április 26., kedd

Sorry

Hát üdv megint.
A mai napra van egy rossz hírem is számotokra... A házunkban van egy kis probléma a villannyal, konkrétan per pillanat nincs. :( És nem tudom ez meddig marad így. Gyertyafénynél és elemlámpákkal körülvéve ülök és próbálok olvasni, de már fáj a szemem. A laptop pedig most fogyasztja el a tartalékait... Holnap beviszem a suliba és feltöltöm, de egy óránál többet nem nagyon bír ki, szóval nem sokat fogok majd haladni a fejezettel, így szinte tuti, hogy csúszás lesz. Ne haragudjatok... :((( Nagyon szarul érzem most magam emiatt. A szünetekben megpróbálok majd valamit írni a suliba, vagy lyukas óráimba, de nem tudom... :S Ha nem lesz wifi a suliban, akkor majd valakivel üzenek nektek, hogy hogy állok. 
Remélem megértitek és vártok majd rám, illetve nem harapjátok le a fejem. :S :/
Végül pedig köszönöm, hogy ilyen gyorsan, 1 nap alatt, már 6 komment érkezett! Nagyon jól esik, bár így még rosszabbul érzem magam a csúszás miatt.. (majd max papírra megírom, hogy gyorsan be kelljen csak gépelni)
Egyébként ez a másik oldalamra is vonatkozik, lehet, hogy a május1-i első fejezet is késni fog.
Pusssz és várjatok meg! <3 <3 <3

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Hát nem örülök, de nem haragszom rád! Nem te tehetsz róla...:( De azért köszönjük, hogy ennyi mindent megteszel értünk annak érdekében, hogy megold ezt a problémát:)
    Pussz

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Persze h várunk rád:D
    Erre a történetre érdemes várni és úgy gondolom h a másikra is.Köszi a munkádat!

    A túlkoros rajongó

    VálaszTörlés